close


Spletni piškotki
- Spletna trgovina etnikaslog.com uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varnejše in bolj kakovostno spletno nakupovanje. Pritisni "OK" in nam pomagaj izboljšati našo spletno stran.
 

1

Iskanje

Oddelki

Pogoji poslovanja - VELEPRODAJA

Pred uporabo spletne strani, prosimo, da preberete naše splošne pogoje poslovanja. Z uporabo in registracijo na naši spletni strani potrjujete, da se z našimi pogoji strinjate.

Naročilo
Vsi kupci, ki so zainteresirani za nakup v naši spletni trgovini, se morajo za ogled cen in nakup, najprej registrirati. Po uspešni registraciji, bo naše osebje v našem delavnem času (od ponedeljka do petka) poskrbelo, za aktivacijo uporabnikovega računa. Po aktivaciji uporabnik prejme potrditveno e-pošto. Uporabnik lahko nato dostopa do naših veleprodajnih cen ter nakupuje v naši spletni trgovini.
Registracija v našo spletno trgovino je prostovoljna, vsak registriran uporabnik lahko v vsakem trenutku zahteva, da ponudnik izbriše podatke, ki jih je uporabnik posredoval ob registraciji. Z izbrisom uporabniku preneha status registriranega uporabnika in izgubi vse, ki jih je imel kot registrirani uporabnik. Uporabnik se lahko kadarkoli ponovno registrira.

Cene
Vse cene v spletni trgovini so v evrih brez DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen.

Postopek nakupa
Nakup je možen samo registriranim uporabnikom.
Nakup v naši spletni trgovini lahko uporabnik opravi tako, da se po registraciji na spletno stran prijavi. Ko je uporabnik prijavljen in ima dostop do vseh cen, si izbere željeni artikel. Artikli so razdeljeni v posameznih kategorijah. Za naročilo željenega artikla, mora uporabnik (kjer je to razvidno in mogoče) izbrati tudi željeno barvo in velikost. Uporabnik izbere tudi količino. Za potrditev naročila željenega artikla, mora uporabnik klikniti polje “dodaj v košarico”. Uporabnik lahko nadaljuje z nakupom oz. Lahko nakup zaključi. Za zaključek nakupa, uporabnik klikne polje “zaključi naročilo”. Nato uporabnika spletna trgovina prevsmeri na stran, kjer se izpišejo naročeni izdelki, vse količine in željene lastnosti. Na tem koraku, lahko uporabnik še vedno izbriše artikle, za katere se je morebiti premislil. 

Uporabnik se mora strinjati s pogoji poslovanja za nadaljevanje nakupa.
Nato uporabnik izbere način dostave ter način plačila. Za potrditev naročila in pošiljanje le-tega v obdelavo, mora uporabnik klikniti na polje “potrjujem naročilo”.Če je uporabnik izbral način plačila “bančno nakazilo”, mora pred plačilom počakati potrdilo, da je naročeni artikel v željeni barvi in velikosti še vedno navoljo, saj ne zamenjujemo artiklov, ki niso na voljo z drugimi artikli.

Plačila
Vsa naročila morajo biti plačana po predračunu. Sprejemamo bančna nakazila ali PayPal plačila. Predračun Vam pošljemo po spletni pošti ali preko faksa. Ko prejmemo plačilo odpošljemo naročilo.

Popust na naročilo
Za naročila večja od € 1.000,00 boste prejeli 3% popust na celoten nakup. Za naročilo večje od € 3.000,00 se popust zviša na 5 %.

Dostava
Veleprodajna naročila so običajno odposlana v 3-4 delovnih dneh od datuma naročila in so odposlana z GLS ali BRT kurirji. Za naročila večja od € 500,00 so stroški pošiljanja brezplačni. Za izračun potnih stroškov glejte spodnjo tabelo.

Približni stroški pošiljanja: 

DRŽAVA

ČAS DOSTAVE
(delovni dnevi)

Do

3 kg

Do

10 kg

Do

20 kg

Do

30 kg

Do

50 kg

Do

75 kg

ITALIJA

1 - 2 dni

6,20 €

8,00 €

9,50 €

10,50 €

13,00 €

16,00 €

 

DRŽAVA

ČAS DOSTAVE
(delovni dnevi)

Do

2 kg

Do

5 kg

Do

10 kg

Do

15 kg

Do

20 kg

Do

31,5 kg

ČEŠKA REPUBLIKA

2 - 3 dni

10,90 €

12,10 €

13,50 €

14,50 €

15,20 €

17,40 €

AVSTRIJA

2 - 3 dni

10,90 €

12,10 €

13,50 €

14,50 €

15,20 €

17,40 €

NEMČIJA + DANSKA

2 - 3 dni

10,00 €

11,00 €

13,00 €

14,00 €

15,00 €

18,00 €

VELIKA BRITANIJA

3 - 4 dni

15,00 €

17,00 €

18,00 €

19,90 €

20,00 €

22,50 €

IRSKA

3 - 4 dni

21,50 €

22,40 €

23,80 €

25,70 €

26,80 €

28,90 €

 

DRŽAVA

ČAS DOSTAVE
(delovni dnevi)

Do

15 kg

Do

30 kg

SLOVENIJA

1 - 2 dni

4,00 €

5,00 €

 
Nihanja
Večina produktov je ročno narejenih in ročno natisnjenih zato lahko pride do določenih neskladnosti. Kupec to z nakupom sprejme in potemtakem ni upravičen do denarnega nadomestila.

Samo za prodajo
Vsi artikli, ki jih trgovec kupi so lahko namenjeni samo za nadaljno prodajo. Kupljeni artikli ne smejo biti uporabljeni kot darila ali za osebno uporabo. Ob kršenju tega odstavka kupcu uporabniški račun blokiramo.

Vračilo blaga
Naši kupci lahko v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) v roku 24 ur od prejema blaga v pisni obliki na info@etnikaslog.si pošlje elektronsko pošto z namenom vrnitve kupljenega blaga, nato pa po dogovoru, vrne blago
najkasneje v roku štirinajstih (14) dni od prejema blaga. Blago je možno vrniti na lastne stroške ter ob izpopolnjevanju naslednjih pogojev:
- priložite račun,
- blago vrnete nepoškodovano z etiketo.

Ob izpolnjevanju zgronjih pogojev, vam blago zamenjamo oz. Vrnemo kupnino.
Blago pošljete na naslov: Etnika Slog trgovina d.o.o., Gojače 6 F, 5262 Črniče, Slovenija
Poštne stroške vračila blaga krije kupec sam. Ne sprejemamo pošiljk, ki ne ustrezajo našim splošnim pogojem poslovanja.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec nakaže na njegov transakcijski račun najkasneje v petnajstih (15) dneh od prejema zahtevka.

Reklamacije
Kupec lahko blago reklamira v osmih (8) dneh od nakupa, če je prodajalec poslal napačne izdelke, izdelke v napačni količini oziroma barvi.
Kupec lahko v tem primeru zahteva zamenjavo za enak, brezhiben izdelek.

Artikla ni mogoče reklamirati če:
- gre za blago, ki je bilo izdelano po navodilih potrošnika oz. je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam
- če je od prejema blaga minilo več kot 8 dni
- če ugotovimo, da je bilo blago poškodovano zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca
- če zraven ni priložena kopija računa
- če je blagu odstranjena originalna embalaža
- če so blagu odstranjene originalne etikete-kartončki
- če so vidni znaki uporabe

Piškotki
Ponudnik Etnika Slog trgovina d.o.o., Gojače 6 F, 5262 Črniče, na svoji spletni strani www.etnikaslog.com uporablja spletne piškotke. S 15.6.2013 se je začela izvajati nova zakonodaja, ki regulira uporabo piškotkov na spletnih straneh

Kaj so piškotki?
Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijavljanje na forume), za košarice v spletnih trgovinah, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani(npr. zemljevidi, video), za vodenje statistike obiska strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta. Zakonsko omejevanje piškotkov je predvsem posledica zlorabe tehnologije piškotkov za sledenje uporabnikom in s tem poseganja v zasebnost na spletu. Zakonodaja, ki ureja uporabo piškotkov (cookies) v Evropski Uniji (EU), ima temelje v direktivi o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. V tej direktivi je bil spremenjen člen, ki se nanaša na “piškotke in podobne tehnologije”. Spremembo direktive je prinesla dopolnjena Direktiva 136/2009. V Sloveniji ureja uporabo piškotkov 157. člen Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1)Celotna vsebina te spletne strani je v lasti podjetja Etnika Slog d.o.o..
Ni dovoljena vsakršna uporaba slikovnega in pisnega gradiva v lastne namene, v nasportnem primeru bo podjetje Etnika Slog d.o.o. proti kršiteljem ukrepalo po pravni potni.

Varnost in pravica do zasebnosti 
Vaše podatke skrbno varujemo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščitenih s geslom in z omejenim dostopom. Spletna trgovina Etnika Slog dobro skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje vaše izbire za njihovo nameravano rabo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne trgovine Etnika Slog, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

ETNIKA SLOG D.O.O.
Gojače 6 F,5262 Črniče Slovenija
Matična št: 6185843000
DŠ: 80394507

Bančni račun
Banka Intesa Sanpaolo d.d., PE Nova Gorica
IBAN: SI56 1010 0005 4660 077
BIC/SWIFT: BAKOSI2X

PROSIMO, DA POČAKATE S PLAČILOM NAROČILA DOKLER VAS NAJPREJ NE KONTAKTIRAMO!

Telefon: + 386 8 20 58 782
E-mail: info@etnikaslog.si